Whitman, Slim: Happy Anniversary+25th Anniversary

408 Kč s DPH
Skladem (1 ks)
dodáme do 3 pracovních dní
Předpokládané dodáníStředa 26. 6. 2024
Kód produktu5017261208507
VydavatelBGO Records
Rok vydání2015
O produktu
Seznam skladeb:
1. Happy Anniversary
2. She Thinks I Still Care
3. Hello Love
4. There Goes My Everything
5. Room Full Of Roses
6. Making Believe
7. It s All In The Game
8. If You Love Me (Let Me Know)
9. Hold Me
10. The Most Beautiful Girl In The World
11. What I Had With You
12. Easy Lovin
13. Opening Announcement/Instrumental Opening Of Indian Love Call
14. I m Casting My Lasso Towards The Sky
15. Serenade
16. Cool Water
17. Cattle Call
18. The Twelfth Of Never
19. Love Song Of The Waterfall
20. Got The All Overs For You
21. There s A Love Knot In My Lariat
22. Poor Little Angeline
23. Medley: China Doll / Indian Love Call / Rose Marie
24. The Old Spinning Wheel
25. I'll Take You Home Again Kathleen
26. When I Grow Too Old To Dream
Tento produkt zatím nikdo nehodnotil.
U tohoto produktu zatím nikdo komentář nevložil, buďte první.
Nový komentář

Položit dotaz k produktu

Zákazníci dále kupují