Twain, Shania: Still The One (Live at Vegas)(Blu-r

598 Kč s DPH
Skladem (1 ks)
dodáme do 3 pracovních dní
Předpokládané dodáníSobota 7. 10. 2023
Kód produktu5051300525378
VydavatelEagle Vision
Rok vydání2015
O produktu
Seznam skladeb:
01 Opening*Shania riding a motorcycle hanging in mid-air
02 I’m Gonna Getcha Good!
03 You Win My Love
04 Don’t Be Stupid (You Know I Love You)
05 Up!
06 The Good, The Bad And The Sexy (Interlude)
07 I Ain’t No Quitter
08 No One Needs To Know
09 Whose Bed Have Your Boots Been Under?
10 Any Man Of Mine
11 Shania Style (Interlude)
12 That Don’t Impress Me Much )
13 Honey, I’m Home
14 (If You’re Not In It For Love) I’m Outta Here!
15 Shania Memories (Interlude)
16 Carrie Anne
17 Come On Over
18 Love Gets Me Every Time
19 Rock This Country
20 Today Is Your Day
21 Black Horse, White Horse (Interlude)
22 You’re Still The One
23 From This Moment On
24 Red Storm (Interlude)
25 Man! I Feel Like A Woman
26 Rock This Country!
Tento produkt zatím nikdo nehodnotil.
U tohoto produktu zatím nikdo komentář nevložil, buďte první.
Nový komentář

Položit dotaz k produktu

Zákazníci dále kupují