Rodriguez, Johnny: Definitive Collection (2CD)

Do vyprodání
398 Kč s DPH
nelze objednat
Produkt není aktuálně dostupný a není možné jej zakoupit.

Kód produktu5060001275550
Rok vydání2014
O produktu
Seznam skladeb:
CD 1
01. Pass Me By (If You're Only Passing Through)
02. You Always Come Back (To Hurting Me)
03. Ridin' My Thumb to Mexico
04. That's the Way Love Goes
05. Something
06. Dance With Me (Just One More Time)
07. We're Over
08. I Just Can't Get Her Out of My Mind
09. Just Get Up and Close the Door
10. Love Put a Song in My Heart
11. Couldn't Be Me Without You
12. I Wonder If I Ever Said Goodbye
13. Hillbilly Heart
14. Desperado
15. If Practice Made Perfect
16. We Believe in Happy Endings
17. Love Me With All Your Heart (Cuando Calienta El Sol)
18. Alibis
19. Savin' This Love Song for You
20. Someone Loves You Honey
21. I'm Not That Good at Goodbye
22. It Took Us All Night Long to Say Goodbye
23. You Don't Know Me
24. Too Many Rivers
25. Am I That Easy to Forget?

CD 2
01. Invitation to the Blues
02. Lyin' Eyes
03. Poison Red Berries
04. There'll Always Be Honky Tonks in Texas
05. Tell All Your Troubles to Me
06. Hello Love, Goodbye
07. The Immigrant
08. Run Like a Thief
09. Rodeo Rider
10. A Little Bit More
11. I'm Gonna Make It After All
12. Mem'ries
13. Marie
14. Leavin' As Fast As I Can Crawl
15. I Fought the Law
16. Misty Blue
17. If You Could Read My Mind
18. I Would Have Loved You All Night Long
19. Leave Me Tomorrow But Love Me Tonight
20. Goodbye Marie
21. Lovin' Arms
22. She Thinks I Still Care
23. No Love at All
24. The Cowboy
Tento produkt zatím nikdo nehodnotil.
U tohoto produktu zatím nikdo komentář nevložil, buďte první.
Nový komentář

Položit dotaz k produktu

Zákazníci dále kupují