McEntire, Reba: 50 Greatest Hits (3CD)

Do vyprodání
547 Kč s DPH
Skladem (1 ks)
dodáme do 3 pracovních dní
Předpokládané dodáníPátek 19. 4. 2024
Kód produktu5060001273624
O produktu
Seznam skladeb:
CD 1:
01. How Blue
02. Somebody Should Leave
03. Have I Got A Deal For You
04. Only In My Mind
05. Whoever's In New England
06. Little Rock
07. What Am I Gonna Do About You
08. Let The Music Lift You Up
09. One Promise Too Late
10. The Last One To Know
11. Love Will Find Its Way To You
12. Sunday Kind Of Love
13. I Know How He Feels
14. New Fool At An Old Game
15. Cathy's Clown
16. 'Til Love Comes Again
17. Walk On

Cd 2:
01. You Lie
02. Rumor Has It
03. Fancy
04. Fallin' Out Of Love
05. For My Broken Heart
06. Is There Life Out There
07. The Night The Lights Went Out In Georgia
08. The Greatest Man I Never Knew
09. Take It Back
10. The Heart Won't Lie
11. It's Your Call
12. Does He Love You
13. Why Haven't I Heard From You
14. She Thinks His Name Was John
15. Till You Love Me
16. The Heart Is A Lonely Hunter
17. And Still

CD 3:
01. Ring On Her Finger, Time On Her Hands
02. Starting Over Again
03. The Fear Of Being Alone
04. How Was I To Know
05. I'd Rather Ride Around With You
06. What If It's You
07. If You See Him, If You See Her
08. Forever Love
09. Wrong Night
10. One Honest Heart
11. What Do You Say
12. I'll Be
13. I'm A Survivor
14. Somebody
15. He Gets That From Me
16. Because Of You
Tento produkt zatím nikdo nehodnotil.
U tohoto produktu zatím nikdo komentář nevložil, buďte první.
Nový komentář

Položit dotaz k produktu

Zákazníci dále kupují