Jackson, Alan: 34 Number Ones (2CD)

180 Kč s DPH
nelze objednat
Produkt není aktuálně dostupný a není možné jej zakoupit.

Kód produktu0886977868122
VydavatelSony Music
O produktu
Seznam skladeb:
CD 1:
01. Ring of Fire
02. Here in the Real World
03. Wanted
04. Chasin' That Neon Rainbow
05. I'd Love You All Over Again
06. Don't Rock the Jukebox
07. Someday
08. Dallas
09. Midnight in Montgomery
10. Love's Got a Hold on You
11. She's Got the Rhythm (And I Got the Blues)
12. Tonight I Climbed the Wall
13. Chattahoochee
14. Who Says (You Can't Have It All)
15. Summertime Blues
16. Livin' on Love
17. Gone Country
18. I Don't Even Know Your Name
19. Tall, Tall Trees

CD 2:
01. As She's Walking Away (duet se Zac Brown Bandem)
02. Look at Me
03. I'll Try
04. Home
05. Little Bitty
06. Who's Cheatin' Who
07. There Goes
08. Between the Devil and Me
09. Right on the Money
10. It Must Be Love
11. Where I Come From
12. Where Were You (When the World Stopped Turning)
13. Drive (For Daddy Gene)
14. It's Five O'Clock Somewhere
15. Remember When
16. Small Town Southern Man
17. Good Time
18. Country Boy
Tento produkt zatím nikdo nehodnotil.
U tohoto produktu zatím nikdo komentář nevložil, buďte první.
Nový komentář

Položit dotaz k produktu

Zákazníci dále kupují