Alabama: Down Home (A Singles Collection 1980-1993

Do vyprodání
512 Kč s DPH
nelze objednat
Produkt není aktuálně dostupný a není možné jej zakoupit.

Kód produktu0886922656224
VydavatelYellow Label
Rok vydání2013
O produktu
Seznam skladeb:
01. Tennessee River
02. Why Lady Why
03. Old Flame
04. Feels So Right
05. Love In The First Degree
06. Mountain Music
07. Take Me Down
08. Close Enough To Perfect
09. Dixieland Delight
10. The Closer You Get
11. Lady Down On Love
12. Roll On (Eighteen Wheeler)
13. When We Make Love
14. If You're Gonna Play In Texas (You Gotta Have A Fiddle In Th
15. I'm Not That Way Anymore
16. (There's A) Fire In The Night
17. There's No Way
18. Forty Hour Week (For A Livin')
19. Can't Keep A Good Man Down
20. She And I
21. Touch Me When We're Dancing
22. You've Got The Touch
23. Tar Top
24. Face To Face (Guest Vocal K.T.Oslin)
25. Fallin' Again
26. Song Of The South
27. If I Had You
28. High Cotton
29. Southern Star
30. Pass It On Down
31. Jukebox In My Mind
32. Forever's As Far As I'll Go
33. Down Home
34. Here We Are
35. Then Again
36. Born Country
37. Take A Little Trip
38. I'm In A Hurry (And Don't Knowwhy)
39. Once Upon A Lifetime
40. Christmas In Dixie
Tento produkt zatím nikdo nehodnotil.
U tohoto produktu zatím nikdo komentář nevložil, buďte první.
Nový komentář

Položit dotaz k produktu

Tituly stejného interpreta

Všechny tituly

Zákazníci dále kupují