Skladem 4 kusy, dodáme do 3 pracovních dní

168 Kč s DPH

188 Kč

20 Kč s DPH (11%)

Seznam skladeb:
01. Does Fort Worth Ever Cross Your Mind
02. Any Old Time
03. I Need Someone Like Me
04. You're Dancin' This Dance All Wrong
05. Honky Tonk Saturday Night
06. I Should Have Watched That First Step
07. Love Comes From The Other Side Of Town
08. The Cowboy Rides Away
09. What Did You Expect Me To Do
10. The Fireman

Kontaktujte nás!

Tituly od stejného interpreta 14