DORUČENÍ DO VÁNOC:
Pro objednávky na zboží skladem přijaté do 17.12. do 12.00 garantujeme doručení do Štědrého dne pro adresy v České republice. Objednávky obsahující zboží, které není skladem již do Vánoc NELZE DORUČIT!

Ochrana osobních údajů

Pokud jste naším zákazníkem, odběratelem newsletterů nebo návštěvníkem e-shopu, svěřujete nám své osobní údaje.

Bezpečí Vašich osobních údajů je pro nás prioritou. Osobním údajům a jejich ochraně věnujeme proto náležitou pozornost. V těchto Zásadách zpracování osobních údajů bychom Vás chtěli informovat o tom, jaké osobní údaje o Vás shromažďujeme a jakým způsobem je dále používáme.

1.    Základní ustanovení

1.1.  Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen „GDPR“) je Ing. Jiří Konc, IČO: 69466955, se sídlem Vojanova 892, Beroun 3 – Závodí, 26601, zapsaný v živnostenském rejstříku vedeném Městským úřadem v Berouně, č.j. 134/05/živn/Jir, ev. č. 320201-16190-00 (dále jen „správce“)

1.2.  Kontaktní údaje správce jsou

1.3.  Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

1.4.  Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

2.    Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

 2.1.  Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.

2.2.  Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

3.    Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

 3.1.  Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je

3.2.  Účelem zpracování osobních údajů je

3.3.  Ze strany správce nedochází  k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

4.    Doba uchovávání údajů

4.1.  Správce uchovává osobní údaje

4.2.  Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

5.    Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

5.1.  Vaše osobní údaje budou předány dalším osobám či jinak zprostředkovány pouze tehdy, je-li to nezbytné v rámci plnění kupní smlouvy, na základě oprávněného zájmu, nebo pokud jste s tím předem vyslovili souhlas.

5.2.  Osobní údaje dále předáváme

5.3.  U všech těchto poskytovatelů služeb smluvně požadujeme, aby zpracovávali vaše osobní údaje v souladu s podmínkami ochrany osobních údajů a platnou legislativou.

5.4.  Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

6.    Vaše práva

6.1.  Za podmínek stanovených v GDPR máte

6.2.  Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

7.    Podmínky zabezpečení osobních údajů

7.1.  Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

7.2.  Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.

7.3.  Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

8.    Závěrečná ustanovení

8.1.  Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

8.2.  S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

8.3.  Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách.

9.    Účinnost

Tyto Zásady ochrany osobních údajů nabývají účinnosti dnem 24.5.2018.