Není skladem, dodáme do 6 týdnů

538 Kč s DPH

604 Kč

66 Kč s DPH (11%)

Výběr videoklipů legendární country dámy, Reby McEntire. 2. díl

Seznam skladeb:
01. What Am I Gonna Do About You
02. I Know How He Feels
03. You Lie
04. For My Broken Heart
05. The Night The Lights Went Out In Georgia
06. Take It Back
07. The Heart Won't Lie
08. It's Your Call
09. Till You Love Me
10. If I Had Only Known
11. On My Own
12. The Fear Of Being Alone
13. I'd Rather Ride Around With You
14. What If It's You
15. Forever Love
16. I'm Gonna Take That Mountain
17. Somebody
18. Love Needs A Holiday

Kontaktujte nás!

Tituly od stejného interpreta 7