studio, reedice


kartonový ecopack v CD formátu

Skladem poslední kus, dodáme do 3 pracovních dní

240 Kč s DPH

269 Kč

29 Kč s DPH (11%)

Obsahuje tři původní alba - In My Wildest Dreams, All I Need To Know a Me and You.

Seznam skladeb:
CD 1:
01. Whatever It Takes
02. Somebody's Callin'
03. The Tin Man
04. High & Dry
05. I Finally Found Somebody
06. When She Calls Me Baby
07. In My Wildest Dreams
08. I Want My Rib Back
09. Angel Loved the Devil
10. I'd Love To Change Your Name

CD 2:
01. Fall In Love
02. Grandpa Told Me So
03. The Bigger the Fool (the Harder the Fall)
04. All I Need To Know
05. Honey Would You Stand By Me
06. Someone Else's Hog
07. Me and You
08. Between Midnight and Daylight
09. Paris, Tennessee
10. The Tin Man

CD 3:
01. Back In My Arms Again
02. Ain't That Love
03. When I Close My Eyes
04. Back Where I Come From
05. Turn For the Worse
06. Me and You
07. (Turn Out the Light and) Love Me Tonight
08. Another Friday Night
09. No Small Miracle
10. My Poor Old Heart
11. It's Never Easy To Say Goodbye

Kontaktujte nás!

Tituly od stejného interpreta 15