Doprava zdarma od 2 000 Kč

Frankie Vaughan: 5 Classic Albums (4CD)

VydavatelReal Gone Music
Katalogové čísloCW048917
Způsob baleníplastová CD krabička, ve folii
Dostupnost Skladem (1 ks), dodáme do 3 pracovních dní
Cena95 Kč s DPH
Původní cena109 Kč
Ušetříte14 Kč (13 %)
Seznam skladeb:
01. Happy Go Lucky
02. Chattanooga Choo Choo
03. Shoe-Shine Boy
04. You're Driving Me Crazy (What Did I Do?)
05. Do-Do-Do
06. Hit The Road To Dreamland
07. East Of The Sun (And West Of The Moon)
08. I'm Gonna Sit Right Down And Write Myself A Letter
09. I'm Coming Virginia
10. Bei Mir Bist Du Schon (Means That You're Grand)
11. Lazy River
12. Dream
13. These Dangerous Years
14. Man On Fire
15. Wanderin' Eyes
16. Isn't This A Lovely Evening
17. Kisses Sweeter Than Wine
18. Give Me The Moonlight, Give Me The Girl
19. Pity The Poor, Poor Man
20. Stealin'
21. Gotta Have Something In The Bank, Frank
22. Single
23. The Green Door
24. The Garden Of Eden
25. Stars In Your Eyes
26. June Night
27. I'll Build A Stairway To Paradise
28. It All Depends On You
29. Isn't This A Lovely Evening
30. Kewpie Doll
31. Am I Wasting My Time On You
32. That's My Doll
33. No Help Wanted
34. Come Softly To Me
35. The Green Door
36. Give Me The Moonlight, Give Me The Girl
37. Happy Days And Lonely Nights
38. The Garden Of Eden
39. Medley - When You're Smiling/Bye Bye Blackbird/Toot Toot Tootsie Goodbye
40. Let Me Sing And I'm Happy
41. Cecilia
42. On Mother Kelly's Doorstep
43. Roamin' In The Gloamin'
44. Ohio
45. Last Night On The Back Porch
46. Tip Toe Through The Tulips
47. Leaning On A Lamp Post
48. Broken Doll
49. Teasing
50. Oh You Beautiful Doll
51. I Will Come Back
52. Warm Feeling
53. Imagination
54. I Should Care
55. Can I Forget You
56. My Favourite Dream
57. You'd Be So Nice To Come Home To
58. I Had The Craziest Dream
59. You're My Everything
60. Do I Love You
61. It Could Happen To You
62. When I Fall In Love
63. It's A Pity To Say Goodnight
64. The Old Piano Roll Blues
65. My Sweetie Went Away
66. No Help Wanted
67. Look At That Girl
68. Hey Joe
69. Istanbul (Not Constantinople)
70. Cloud Lucky Seven
71. Jilted
72. My Son, My Son
73. Happy Days And Lonely Nights
74. Tweedle Dee
75. That's How A Love Song Was Born
76. Somethings Gotta Give
77. Why Did The Chicken Cross The Road
78. Seventeen
79. Meet Me On The Corner
80. My Boy Flat Top
81. This Is The Night
82. Priscilla
83. Can't Get Along Without You
84. Kewpie Doll
85. So Many Women
86. Wonderful Things
87. Judy
88. Am I Wasting My Time On You
89. So Happy In Love
90. That's My Doll
91. Love Is The Sweetest Thing
92. Honey Bunny Baby
93. The Lady Is A Square
94. Come Softy To Me
95. Say Something Sweet To Your Sweetheart
96. The Heart Of A Man
97. Sometime, Somewhere
98. Walkin' Tall
99. I Ain't Gonna Lead This Life No More
100. The Very Very Young
Tento produkt zatím nikdo nehodnotil.
U tohoto produktu zatím nikdo komentář nevložil, buďte první.
Nový komentář

Položit dotaz k produktu

Zákazníci dále kupují

Poslední navštívené

Doprava zdarma při nákupu nad 2 000 Kč
Více jak 400 odběrných míst
Dárek ke každé objednávce
Pravidelné akce a skvělé ceny
Rychlé on-line platby
Skvěle a pečlivě zabalené zásilky
Věrnostní program pro stálé zákazníky