Page, Patti: Sings Country Memories (Definitive Co

Do vyprodání
365 Kč s DPH
nelze objednat
Produkt není aktuálně dostupný a není možné jej zakoupit.

Kód produktu5060001275789
Rok vydání2015
O produktu
Seznam skladeb:
CD 1:
01. A City Girl Stole My Country Boy
02. Faded Love
03. I Walk The Line
04. Hello, We're Lonely - Page, Patti / Hall, Tom T.
05. A Poor Man's Roses
06. Invitation To The Blues
07. We Sure Can Love Each Other
08. A Woman Left Lonely
09. Release Me (And Let Me Love Again)
10. Don't Worry Bout Me
11. We're Not Getting Old - Page, Patti / Hall, Tom T.
12. Slowly
13. Let Me Go Lover!
14. Farther Along - Page, Pattipage, Patti
15. Four Walls
16. I Don't Care If The Sun Don't Shine
17. Guess Things Happen That Way
18. Walking The Floor Over You
19. Help Me Make It Through The Night
20. Your Old Love Letters
21. I Went To Your Wedding
22. I Forgot More Than You'll Ever Know
23. I Won't Mention It Again
24. Dark Moon
25. Allegheny Moon

CD 2:
01. South Of The Border
02. You Don't Know Me
03. Just Because
04. Mockin' Bird Hill
05. Am I That Easy To Forget
06. With My Eyes Open I'm Dreaming
07. Please Help Me I'm Falling
08. I Fall To Pieces
09. Detour
10. Have I Told You Lately That I Love You
11. Jealous Heart
12. Words
13. Walk On By
14. That's What It's Like To Be Lonesome
15. Tennessee Waltz
16. Mom And Dad's Waltz
17. Let Me Call You Sweetheart
18. Go On Home
19. Old Cape Cod - Page, Patti / Schoen, Vic & His Orchestra
20. Big Bad John
21. I'd Rather Be Sorry
22. Jody & The Kid
23. Make Me Your Kind Of Woman
24. Mississippi Mud
25. No One To Cry To
Tento produkt zatím nikdo nehodnotil.
U tohoto produktu zatím nikdo komentář nevložil, buďte první.
Nový komentář

Položit dotaz k produktu

Zákazníci dále kupují