Gahm, Bernhard: Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka (Kniha)

Do vyprodání
189 Kč s DPH
Vyprodáno
nelze objednat
Produkt není aktuálně dostupný a není možné jej zakoupit.

Kód produktu9788024742663
Médiumkniha
Počet médií1
Rok vydání2012
Vydání1.
Počet stran128
O produktu
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.
Tento produkt zatím nikdo nehodnotil.
U tohoto produktu zatím nikdo komentář nevložil, buďte první.
Nový komentář

Položit dotaz k produktu

Zákazníci dále kupují