Bothe, Carsten: Domácí zpracování zvěřiny * výbava * bourání * recepty (Kniha)

Do vyprodání
237 Kč s DPH
Vyprodáno
nelze objednat
Produkt není aktuálně dostupný a není možné jej zakoupit.

Kód produktu9788075412393
Médiumkniha
Počet médií1
Rok vydání2021
Vydání1.
Počet stran88
O produktu
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.
Tento produkt zatím nikdo nehodnotil.
U tohoto produktu zatím nikdo komentář nevložil, buďte první.
Nový komentář

Položit dotaz k produktu

Zákazníci dále kupují